Meer informatie?

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Contact

Voor al je vragen, neem contact met ons op

Contactformulier


  Nieuwsbrief
  Profielfoto

  Midwise Training & Support

  Dorti van den Bosch, verloskundige en trainer

  Big registratie: 49052889103

  Kamer van Koophandel: 73453323

  Privacy

  Alle opgegeven persoonsgegevens zijn alleen bestemd voor Midwise zelf en worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Deze gegevens worden opgenomen in een administratie ten behoeve van facturatie, eventuele correspondentie tussen jou en Midwise en tot slot voor verwerking in de boekhouding. In geval van licenties worden je gegevens bewaard gedurende de periode van de licentie zelf, te weten je naam, bankrekeningnummer, je adres, je woonplaats, je geboortedatum, je geboorteplaats, een klantnummer, een licentiehoudernummer en eventuele organisatienaam. Na het afronden van een traject, training of andere dienst van Midwise, worden je gegevens verwijderd op die gegevens na die nodig zijn voor de boekhouding, te weten je naam en bankrekeningnummer.

  Ons volledige privacy beleid vind je hier

  Disclaimer

  Midwise besteedt constante zorg en aandacht aan de inhoud van deze website. Het is echter altijd mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website is dan ook indicatief en kan altijd zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.