Timemanagement

Tijd kun je natuurlijk niet managen; van 24 uur maak je geen 25 uur. Maar je hebt wel invloed op hoe je je tijd indeelt. Wordt jouw dag beheerst door mailtjes, telefoontjes, vragen van collega's? Breng orde in de chaos met deze training.

“Planning beschermt tegen chaos en bevliegingen”
Annie Dillard, winnaar van de Pulitzerprijs voor non-fictie in 1975

Iets voor jou

De online training timemanagement is bedoeld voor alle verloskundigen die bewust en efficiënt met hun tijd willen omgaan. De meeste timemanagement trainingen  zijn gericht op het bedrijfsleven en gaan ervan uit dat al je werk achter een bureau plaatsvindt. Onze training richt zich op minder achter je bureau zitten, zodat jij je meer bezig kunt houden met het echte werk in de praktijk. Het werk waarvoor je verloskundige bent geworden en dat je nog lang wilt blijven uitoefenen.

Resultaat

Na deze praktische en inspirerende training heb je helder inzicht gekregen in jouw energieverslinders en tijdslurpers. Je weet hoe je jouw tijd slim kunt benutten en je werk beter kunt organiseren. Je hebt geleerd hoe je je ook in hectische tijden gebruik kunt maken van de flow. Je bent in staat om voor jezelf een gezonde werkindeling te maken en efficiënt tijdsbeheer toe te passen in de praktijk. Je ontvangt een stappenplan waardoor je het geleerde direct kunt integreren in je dagelijkse praktijk. Minder druk en stress, met rust in je hoofd. Bereik een optimale  werk-privé balans. 

Deze training is los te volgen, maar maakt ook deel uit van het traject Startende verloskundige en  komt aanbod in de meerdaagse training Verloskundige in balans.

Programma

Deze training bestaat uit 1 dagdeel en wordt vooralsnog enkel online gegeven.

  • Korte introductie in timemanagement
  • Gedrag, prioriteiten, planning en tijdsbesteding
  • De flow, het bereiken, ervaren en herkennen van de flow
  • Stappenplan timemanagement voor verloskundigen
  • Aan de slag met je eigen agenda

Plaats & data

Online

De training (1 dagdeel) is volledig online te volgen.

Data 2024

11 april- 27 juni-19 september-21 november 2024

Tijden

De online training start om 9.00 en eindigt om 13.00. In het programma organiseren we voldoende pauzes om tussendoor even te ontspannen en los te komen van het beeldscherm.

Details

Verder informatie, over bijvoorbeeld het inloggen voor de training, ontvang je na inschrijving per mail.

Accreditatie

Deze training is geaccrediteerd door de KNOV voor 3,5 uur in categorie A.

Kosten

Deelnameprijs € 95,-

Toelichting

Dit bedrag is inclusief hand-out van de presentatie.

Exclusief BTW.

Inschrijven

    Timemanagement