Zojuist heb ik een inspirerend gesprek gehad met Hedwig Pesgens, een verloskundige die na 19 jaar vol passie te hebben gewerkt, besloten heeft om te stoppen. Het komende half jaar gaat ze gebruiken om te onderzoeken wat ze wil, wat ze kan, maar allereerst even rust en ontspanning ervaren. 

Dat gun ik elke verloskundige, even pas op de plaats om te onderzoeken hoe de toekomst eruit kan gaan zien.

Samen kwamen we tot de conclusie dat je dat eigenlijk al veel eerder in je carrière zou moeten doen.

In de training Startende verloskundige is dat de rode draad: hoe ga je de komende 5 jaar indelen waarbij je je doel voor ogen houdt en dat doel kan van alles zijn. Dat doel (of doelen) kunnen anderen niet voor je bepalen dat moet je zelf gaan ontdekken maar in de training zetten we je wel aan het denken en aan het werk. Gedurende dat proces zul je zien dat je juist daar energie van gaat krijgen.

In de training ‘Verloskundige in balans’ is de rode draad: hoe vind ik de balans tussen werk-en privé?  Je gaat aan de slag met je persoonlijke energie balans plan. Ook hierbij ga je doelen formuleren met een meetbaar resultaat en een duidelijke planning.

Misschien heb je als doel om in 2021 meer rust te vinden, vaker nee te zeggen en overzicht te krijgen waar je je energie insteekt en waar je energie van krijgt. Door doelen te stellen kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling. Het komt allemaal aanbod in onze trainingen. Stel het niet langer uit en kom in actie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *