Trainingen bij midwise

Ben jij klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Bij Midwise vind je trainingen en supporttrajecten waarbij jouw persoonlijke en professionele groei centraal staan.

ons aanbod

Timemanagement

Baas over eigen tijd! Ontvang een stappenplan waardoor jouw productiviteit een enorme boost krijgt! 1 dagdeel online training.

Instapmodule verloskunde in Nederland

Afgestudeerd in België en wil of ben je aan het werk in Nederland? Met de door ons ontwikkelde methode 'verloskundig redeneren' verfijn je je vaardigheden en ben je helemaal klaar voor het unieke Nederlandse systeem. Tijdens dit traject van een halfjaar krijg je support op maat van ervaren verloskundigen.

Startende verloskundige

In dit traject van een half jaar ga je bouwen aan de basis van je carrière. Na je beëdiging als verloskundige ben je enthousiast begonnen aan je eerste waarneming. De tijd is voorbij gevlogen en je zelfverzekerdheid gegroeid. Nu is het tijd om stil te staan bij de toekomst. Hoe blijf je jezelf ontwikkelen in dit prachtige beroep zonder dat je langzaam uitgeput raakt door alle nevenzaken?

Verloskundige in balans

Ontspanning en bewustwording met beide voeten op de grond. In een meerdaagse training kom je vanuit je Doe-modus naar je Zijns-modus. Thema's die helemaal toegespitst zijn op het bijzondere leven van jou als verloskundige. Ervaar zelf hoe drukte en stress plaats maken voor meer rust en ontspanning.